Gæstebog /Guestbook

Tak fordi du besøger min hjemmeside. Skriv en hilsen her i gæstebogen ved at klikke på den blå knap. Du kan også indsætte et foto ved din hilsen. Thanks for the visit on my homepage, write a message by clicking on the blue button

Skrevet af Torsten Lund, d. 13-07-2014

Ret skal være ret og jeg har oplevet en aldeles forrygende service, også ud over det forventede. Mine varmeste anbefalinger.

Skrevet af Torkild Justesen, d. 11-07-2011

Hej Jannik
Tak for handlen af min Maxim. Det har været en fornøjelse at handle med dig. God og ærlig information, og så er du dejlig nem at komme i kontakt med. Skønt at opleve din interesse i at få gennemført en god handel for os begge, at fornemme din viden, om det du har med at gøre, og din vilje til at svare på stort og småt – også efter leveringen. Planen er nu at nyde køreglæden på Maximen igennem de næste to somre (og det er altså en super velkørende maskine!) – og så må jeg snakke med dig igen om levering af noget andet, som bare må prøves. Ingen tvivl om, at jeg vil anbefale dig til enhver, som tænker på at anskaffe sig et par hjul!
Rigtig god sommer
Torkild Justesen

Skrevet af Peter Madsen, d. 02-06-2011

Ingen slinger i valsen her! Vil anbefale dig til andre!
Venlig hilsen Peter

Skrevet af Steen kaa, d. 06-03-2011

Hej jannik.
Dejligt at handle med en man har tiltro til.
Det er hyggeligt at komme i din forretning og man kan høre du ved hvad du snakker om.
man får en god behandling og hurtig service da supern begyndte at prutte.
efter min dårlige oplevelse med honda i hobro er det en fornøjelse at handle med dig
Jeg skal nok anbefale dig til andre på min vej.
mvh Steen Kaa

Skrevet af Erik Jørgensen, d. 25-11-2010

Tak for en suveræn service og punktlighed, det var skønt at se min Magna ankomme. Jeg var halvt overbevist om at folk ville pege og grine af fjolset der kom kørende i det her snevejr, men det eneste jeg så var folk der beundrede den rigtige flotte motorcykel og jeg fik sågar et par komplimenter med på vejen. Hun er blevet fodret og pakket ind, klar til at blive lukket ud til foråret igen hvor hun kan lege med alle de andre.

Tak igen Jannik!

Skrevet af Lars Andersen, d. 17-07-2010

Hej Jannick
Tak for seriøs og hurtig behandling da der opstod problemer med min vt 1100. Virkelig dejligt med en mc mand der hånd om problemerne med det samme Jeg skal nok anbefale dig hvor end jeg kommer frem ;-)

Skrevet af Jens-Jørgen Klausen, d. 09-07-2010

Hej Jannik
Tak for den fine behandling vi fik, da vi prøvede mc d. 3/7-10, det var dejligt at mærke hvor seriøs og venlig du var. jeg har fundet min mc på sjælland, men tøver ikke med at henvende mig, hvis der er noget jeg mangler fremover. God vind.
Venlig hilsen
JJ. Klausen

Skrevet af jacob hyldal, d. 15-04-2010

Hej Jannik

Tak for hjælpen med at hente Duc'en hjem. Den er nu i garagen men mon ikke den snart skal ud og trille en tur. Jeg har fundet nogle skiver til dæmperne
bagpå.

mvh. Jacob

Skrevet af Claus Sigsgaard, d. 10-06-2009

Hej Jannik
Tak for super god og reel behandling, og igen tak for hjælpen med syn og afgift (walk in the park)sparede mig for en ekstra tur til jyland :-). Jeg vil helt klart anbefale dig til mit netværk når nu de ser min nye Super "fede" Magna og bliver grønne af misundelse :-).

Skrevet af Brian Kjær Nielsen, d. 19-05-2009

Hej Jannik.

Tak for snakken i går. Hvor er jeg glad for at jeg fandt dit tlf nr under min søgen på google efter reservedele til min Yamaha Maxim X 700, da jeg har prøvet andre steder uden held i over 2 år. Jeg har været utrolig glad for min Maxim - indtil ignitor boxen stod af i 2006. Jeg glæder mig til at få den på gaden igen, da det jo er en rigtig dejlig mc og savner turene på landevejen. Når jeg har fået den på gaden skal afgiften lige betales og til vinter skal den ordnes fra a-z. Nylakeres med tankmotiv sissybar nyt styr og hvad jeg nu finder på :o)
Kanon flot hjemmeside. Skal nok anbefale siden til andre.

Mc hilsen Brian
Pandrup Nordjylland.

Skrevet af Michael Skjerning, d. 11-03-2009

Hej Jannik,
Det er godt nok længe siden. Jeg havde hørt fra Tonny at du var blevet selvstændig i MC branchen. Vedlagt min MC jeg har stykket sammen for et par år siden.
Ha' det godt.
Hilsen
Michael

Skrevet af Claus M. Jørgensen, d. 13-01-2009

Hej jannik,

tillykke med din opgradering af din hjemmeside, ser godt ud, flot præsentation af maskinerne.. vi ses
hilsen
Claus

Skrevet af karsten søbygge, d. 06-01-2009

hej jannik og et godt nytår til dig og din kone jeg sidder lige og kikker på din hjemmeside og ser den røde super magna den er da meget pæn. kan vi lave en fornuftig bytte pris på den og maximen

mvh karsten fra nørresundby

ps jeg har fundet min mobil så nr virker igen 51529522

Skrevet af Gert Mortensen, d. 05-11-2008

Hej Jannik.
Så er det ved at være slut med at køre for dette år.
Har være super glad for min XJ700 X Maxim, som jeg købte hos dig i aug. mdr. Nu er den pakket ned og venter kun på en ny sæson.
Med venlig hilsen Gert.

Skrevet af Anders Tybjerg, d. 19-10-2008

Hej Jannik.

Jeg synes lige jeg skylder dig en hilsen her hvor vi nu er nået hen imod slutningen af Mortercykel sæsonen.

Jeg har været yderst tilfreds med den sorte VT1100 du har solgt mig.

Jeg har fået kørt nogle rigtig gode ture på en og den ligger super godt på vejen.

Så endnu engang tak for handlen.

Med venlig hilsen

Anders (Falster)